Bedrijfscatering

Bedrijfscatering in de aanwezige keuken.

Wij werken vanuit een vaste keuken die aanwezig is in jouw bedrijf. Vanaf een personeelsbestand van 40 medewerkers kunnen wij je ontzorgen door het overnemen van de bedrijfscatering. Waar nodig adviseren we eerst over de inrichting van de keuken, de opstelling en het gebruik van apparatuur en serviesgoed.

Gegarandeerd professioneel en gastvrij

Voor de lunches in het bedrijfsrestaurant kunnen we een cyclus maken van verschillende soorten beleg, salades, soepen en (gezonde) snacks. Verder kunnen we de seizoenen volgen door seizoens- en streekproducten te serveren.​ In overleg stellen we het gewenste assortiment samen. Heb je af en toe behoefte aan een goed verzorgd ontbijt of lunch? Heb je een receptie of bedrijfsfeestje? Neem dan contact met ons op welke wensen je hebt en we kunnen een voorstel doen.

​Aanvullende bedrijfscatering diensten

​Vergaderservice
Zijn er vaak lunches in vergaderzalen of werkkamers? Dan kunnen wij dit vanuit het restaurant ondersteunen. Na afloop ruimen wij ook alles weer op! Indien gewenst, kunnen we gasten voor je ontvangen en al voorzien van een kopje koffie of thee.​ We kunnen een keer per dag een ronde doen en servies, kopjes en glaswerk ophalen in het gebouw. ​Snelle retouren van servies leidt tot kostenbesparing, want de extra voorraad kan veel lager worden gehouden.

Automatenservice​
Heb je automaten voor warme- en koude dranken of candy- en non-food automaten?
Dan kunnen wij deze onderhouden en bijvullen.